Need For Speed Shift Android APK + Data Full

Need For Speed Shift Android APK + Data Full

Android Araba yarışı oyunları arasında en iyi oyun serisi olan Need For Speed’in en son sürümü olan oyun sizlerle.
Oyundaki gerçeğe en yakın görüntü teknolojisi, mobil araba yarışı oyunlarının sınırlarını zorlar nitelikte. Kolay kontrolü, akışkan oyun yapısı sayesinde harika bir oyun deneyimi sunuyor.  Birçok araba modeli ve harita seçenekleri ile hem uzun vadeli keyifli oyun imkanını, hem de çok oyunculu sistemle geliştirdiği
sistemle online araba yarışı deneyimini üst seviyelere taşıyor.

Google Kullanıcısı 13 Ekim 2012
Gerçekten Güzel Arkadaşlar gerçekten güzel tavsiye ederim. samsung galaxy w i 8150 kullanıyorum hiç bir sorun olmadan oynatıyor. Ücreti de iyi bence. ( Not: Bu oyunun değeri 5 üzerinden 2.9 değil en az 4.5 puan düzeyindedir. Kurulamamasının nedeni bellek alanı, rom değeri ve işlemci hızı veya daha cihazla ilgili birçok neden olabileceğinden kurulamayabilir. Yüklenmiyor diyen arkadaşlara da diyeceğim.ise google play e gmail hesabınızla girip cihazınızı tanımladığınızda zaten yüklemek istediğiniz uygulama veya oyuna uyumlu olup olmadığını görüyorsunuz. Ona göre de yükleyebiliyorsunuz. Tek yıldız veren kişilerin yorumlarını dikkate almamanızı dilerim. Bilginize.. )
Ege Yergün 11 Mart 2013
Mükemmel Muhteşem bir oyun. Eskiden bende galaxy ace vardı onda açılmıyordu şimdi galaxy s2 aldım onda gayet iyi çalışıyo.
Güncellendi
Boyut
Cihaza göre değişir
Yükleme sayısı
100.000 – 500.000
Mevcut Sürüm
Cihaza göre değişir
Gereken Android sürümü
Cihaza göre değişir
İçerik Derecelendirme
Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları