Need For Speed Rivals %90 - %100 Save Dosyası


Selamün Aleyküm./A.s, 1 ay önce NFS Rivals oyununu oynamaya başladım ve bugün polis modunda bitirdim. Yarışçı modunda ise sonlara doğru yaklaştım. Oynaması çok zevkli bir oyun, istediğimiz zaman istediğimiz oyun moduna geçebiliyoruz. Bildiğim kadarıyla need for speed serilerinden hiçbirinde polis modu yoktu. NFS rivals dapolis modunun olması oldukça güzel.
Grafik çok iyi olarak dizayn edilmiş ve oyun yağmur,rüzgar gibi efektleri ile çok çok gerçekçi olmuş. NFS nin en sevdiğim serileri NFS underground 2NFS Carbon ve NFS rivals serileri en beğendiğim serilerdir. Need For Sped Rivals çok güzel oyun olmasına rağmen bazı eksikleri ve hatalarıda var. Mesela böyle güzel bir oyunda direksiyonun çalışmaması ve bazı oyun kollarında(gamepad) çalışmaması büyük bir hata. Çalışan oyun kollarında ise gamepad ayarlarını ayarlamak için bir bölümün olmaması büyük bir eksiklik. Hadi bu eksiklikleri yapıyorsun, neden oyuncuların istemesine rağmen bir güncelleme patch yayınlayıp bu durumdan kurtarmıyorsun?
Polis modunda helikopter desteğindede bir saçmalık var. Destek polis helikopterini çağırıyorum, sanki beni durdurması için kodlanmış gibi kovaladığım yarışçının değilde benim önüme dikenli teli bırakıyor.
Polis modunda en iyi yardımcı araçlar ESF ve EMP, diğerlerini atın çöpe gitsin bir işe yaramazlar. 20. seviyede açtığım polis arabası bir harika yalnız :D Kısa sürede hiç turbo kullanmadan 160 km/s hıza ulaşabiliyorsunuz. 240 km/s hıza kadar turbo kullanmadan çıkabiliyorsunuz. Çölde geniş yolda 300 km/s hızı gördüm :D
Yarışçı modunuda bitirirsem %100 save dosyasını paylaşırım, şimdilik %90 save dosyası ile idare edin. :) İndirdiğiniz dosyayı “C:\Users\Kullanıcı adı\Documents\Ghost Games” dizinine direk atın.
Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 Yorum:

  1. abi save dosyasını attım her şeyi yaptım ama olmuyor oyunu girdiğimde kendi kariyerimde devam edio

    YanıtlaSil
  2. Kendi save dosyalarını silmen gerekiyordu tamamen :)

    YanıtlaSil
  3. sildim abi tamamen sildim yine olmada belgelerimden sildim

    YanıtlaSil
  4. sildiğimde bütün save dosyalarımı o zamanda en baştan yeni kariyer başlatıo

    YanıtlaSil
  5. Kardeş kusura bakma ben eksik anlatmışım. Linkini verdiğim dosyayı atmadan önce Belgelerim\Ghost Games\Need for Speed(TM) Rivals\settings dizinindeki .sav uzantılı dosyanın numarasını kaydet, daha sonra verdiğim linkdeki dosyaları içerisine at. Settings klasörünün içindeki .sav uzantılı dosyanın numarasını eskisi ile değiştir.

    YanıtlaSil
  6. abicim meraba link kırık sanki ulaşamıyorum

    YanıtlaSil