Assassins Creed 4 Black Flag Türkçe Yama

Assassin’s Creed IV: Black Flag, Kasım 2013’de tüm platformlar üzerinden çıkış yapan, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, Ubisoft tarafından ise yayımcılığı yapılan video oyunudur. Serinin önceki oyunları kadar ses getirmese de yoğun ilgi toplayan oyun Türkiye’de de pek çok kişi tarafından oynanmaktadır. Yamayla ilgili tüm detayları, oyun içinden görüntüleri ve indirme linkini konunun devamında bulabilirsiniz. Beğenmeniz dileğiyle.
Dilerseniz oyunun genel özelliklerini bir kenara bırakıp biraz da Assassins Creed 4 Black Flag %100 Türkçe Yamasının özelliklerinden ve dikkat etmeniz gereken noktalardan söz edelim.



  • Bu yama ü,ç,ş vb tüm Türkçe karakterleri desteklemektedir.
  • Türkçe yamaya sonradan çıkarılan DLC’ler dahil edilmemiştir.
  • Denizci şarkılar yani Shanties çeviriye dahil edilmemiştir.
  • Kenway’s Fleet internet bağlantısı gerektirdiğinden yama sorun çıkarmaktadır. Bu nedenle Türkçe yamamız ile Kenway’s Fleet erişilemez hale gelmektedir.
  • Oyun senaryosuna devam edebilmek için Kenway’s Fleet’e girmeden önce bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin ve bir sonraki göreve geçtiğinizde internet bağlantınızı tekrar açın. Eğer internetiniz açıkken Kenway’s Fleet’e girmeye çalışırsanız oyun atacaktır.Assassins Creed 4 Black Flag Türkçe AltyazıAssassins Creed 4 Black Flag Türkçe AltyazıAssassins Creed 4 Black Flag Türkçe İndirAssassins Creed 4 Black Flag TR yama indirAssassins Creed 4 Black Flag TR yama indirAssassins Creed 4 Black Flag Türkçe Yama İndirAssassins Creed 4 Black Flag Türkçe Yama İndirAssassins Creed 4 Black Flag Türkçe Yama İndir
Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 Yorum:

Yorum Gönder