GTA Vice City %100 Bitmiş Save

GTA Vice City, çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen asla eskimemiş ve hala oyuncular tarafından sıkça oynanıyor. Bu güzel oyunu oynarken eğer geçemediğiniz bir görev olursa veya oyunu bitirmekle vakit kaybetmek istemeyip oyunun tüm özelliklerinden yararlanmak isterseniz bugün paylaşacağımız save dosyası tam size göre. İndireceğiniz bu dosya ile oyununuzda yer alan tüm görevler tamamlanmış olacak ve pek çok yeni özelliğe sahip olacaksınız. Kurulumu son derece basit olan save dosyasının linkini ve kurulum talimatlarını konun devamında bulabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • Altta bulunan link yardımıyla gerekli dosyayı indirin. (İndirme sayfasına ulaşabilmek için 5-6 sn bekledikten sonra sağ üstte reklamı geç butonuna tıklamanız gerekmektedir.)
  • Arşivden çıkan dosyayı eğer XP kullanıyorsanız “ Belgelerim / GTA User Files “ konumuna atın. Windows 7 veya Windows 8 kullananlar “ Documents and Settings \ PC İsmi \ Local Settings \ Application Data \ Rockstar Games \ GTA Vice City \ savegame “ konumuna atmalı.
  • Artık oyuna girebilir ve yeni yüklemiş olduğunuz save dosyası ile oyunu oynayabilirsiniz. Lütfen yorum yapmayı – teşekkür etmeyi çok görmeyin.

Ücretsiz İndir
GTA Vice City %100 Bitmiş Save İndir

Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 Yorum:

  1. abi indirme linkine tıklıyom error bilmemne diyor yardımccı olurmusun

    YanıtlaSil