Far Cry 3 Türkçe Yama

Serinin ilk oyunu olan Far Cry ile Ubisoft firması PC oyunlarında seviye atlatan bu oyun serisi ikinci oyunda istenen başarıyı gösterememesine rağmen Far Cry 3 ile kendini affettirmeyi başardı. Far Cry 3 ün çıkış tarihi olarak daha gelecek bir tarih beklenirken oyun 2012 sonunda yayınlandı. Oyunun hikayesi de son derece başarılı hazırlanmış durumda. Oyunumuz mükemmel bir tatil hayâli ile yollara düşen bir arkadaş grubu ve onların yaşayacağı sıra dışı heyecanları konu alıyor. Arkadaşlar tatil dönüşünde ıssız bir adaya paraşüt ile atlamak gibi bir düşünce gelişir ve bu düşünce hiç güzel bir şekilde sonlanmaz. Çünkü hesaba katmadıkları bir şey vardı o da ada onların tahminlerinin tersine ıssız bir ada değildi. Korsanlardan ve paralı askerlerden oluşan bu adada kölelik ve uyuşturucu ticareti ön plandaydı. Adaya iniş yaptıkları gibi korsanların eline düşen arkadaş grubu bize pek çok heyecan yaşatacak. Oyunu Türkçe oynamak ise bizim zevkimize zevk katacak. Türkçe yamanın kurulumu, ekran görüntüleri ve indirme linki aşağıdadır. Keyifli oyunlar..

Far Cry 3 Türkçe Yama Kurulumu

  • RAR dosyasının içinden çıkan “common.dat” ve “common.fat” isimli dosyaları oyunun kurulu olduğu klasördeki “data_win32″ klasörüne atıyoruz.
  • Koplayamadan önce her ihtimale karşı yedek almayı ihmal etmeyin.

Far Cry 3 Rusça Sorununun Çözümü

Yorumlardan gelen istekler üzerine Rusça sorunu yaşayan arkadaşlar için bu sorunun çözümünü anlatacağım. Rusça olarak indirilmiş oyunlarda bildiğiniz gibi Türkçe yama işe yaramıyor. Bunun çözümü detaylı olarak aşağıda yer almaktadır.
  • İlk olarak Far Cry 3 İngilizce Dili dosyasını buradan indiriyoruz. Bu dosyanın Torrent halini ise alternatif olarak Far Cry 3 İngilizce Torrent Alternatif adresinden indirebilirsiniz.
  • İndirdiğimiz bu İngilizce dil dosyalarını oyunun kurulu olduğu dizine atıyoruz.
  • Daha sonra Far Cry 3 İngilizce Çevirici dosyamızı indiriyoruz ve bunu da aynı şekilde oyunun kurulu olduğu dizine atıyoruz.
  • Ardından yapılacak işlem gayet basit, indirdiğimiz İngilizce Çeviriciyi açıyoruz ve İngilizce’ye tıklıyoruz.
  • Artık oyunumuz ingilizce olacak ve yukardaki Türkçe Yama Kurulum adımlarını izleyerek Far Cry 3 Türkçe olarak oynayabileceğiz.
  • Herhangi bir aşamada şifre sorarsa şifre ‘ DARKMED ‘
Hemen İndir, Ücretsiz

Far Cry 3 Türkçe Yama İndirmek İçin Tıkla

Rar Şifresi: rockerdem 
Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 Yorum:

Yorum Gönder