CALL OF DUTY ANDROID




Call of Duty serisinin son oyunu Strike Team, Google Play Market’te yayına girdi. 2020 yılında “dünya süper güçleri” konusunda yeni bir hikaye serisine başlayan oyun CoD tutkunlarında bağımlılık yapacak gibi görünüyor.
Bildiğiniz ve alıştığınız CoD tecrübesini “Campaign” modu ile yaşayacak ve “Survival” modda artan düşmanlar ve zorluk seviyeleri ile becerilerinizi zorlayacaksınız. “Survival” mod aynı zaman çevrim içi skor sistemine sahip, rekabet daha da kızışacak!
Yeni bir fikir olarak kullanıcıya, “First Person” ve “Third Person” modları arasında geçiş imkanı, takım kontrolü ve bireysel hareketler sunan Strike Team 24 Ekim itibariyle Play Market’te yerini aldı. 6,99$ ücret ile satışa sunulan oyun 1.9GB büyüklüğünde kurulum gerektiriyor.

Dünyanın süper devletleri arasında gerginliğin yükseldiği 2020 yılındayız ve birden ABD tanımlanamayan bir düşmanla savaşta bulur kendisini.
Oyun karakterinin gözünden oynanan birincil şahıs (first-person) ve yine oyun karakterinin üst görüş alanından oynanan üçüncül şahıs (third-person) görüş açılarıyla oynanabilen Call of Duty Strike Team oyunundaki görevimiz ise lideri olduğumuz Özel Kuvvetler Timi ile birlikte düşmana karşı taarruzda bulunmak olacak.
First-person ve third-person oyun tiplerine ise oyun içinde çok kolayca geçiş yapabilecek ve takım elemanlarımızın silah, perk vb. özelliklerinde özelleştirmeler yapabileceğiz.

BİLGİLENDİRME : Oyun Google Play üzerinden resmi olarak ülkemizde satışa sunulmamıştır !


KURULUM
1- Apk dosyasını yükleyin ve kurun.
2- SD Data dosyalarını Android>obb 'a atın
3- Oyunun keyfini çıkartın (;


Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları