War of the Vikings: Blood Eagle Edition

Paradox Interactive tarafından geliştirilen War of the Vikings, Saksonların kontrolündeki İngiltere’yi baz alan bir çağda geçiyor. Vikinglerin kanlı savaşlarına tanık olduğumuz bu zamanda tek güvencemiz kılıç ve kalkanımız olacak.

War of the Vikings Steam’de Erken Erişime Açıldı

War Of The Vikings Steam'de Erken Erişime Açıldı
Paradox Interactive bu yeni oyunlarını bugün Steam’de erken erişime açtı. Steam kullanıcıları oyunu satın aldıkları takdirde hemen oynayabilme şansını elde edecekler. Alfa aşamasında olması nedeniyle oyunda birçok hatayla karşılaşmak olası. Bu bağlamda Paradox kullanıcılardan oyunu iyileştirebilmek adına geri dönüşler bekliyor.
War of the Vikings‘in oynanışı Mount & Blade ve War of the Roses ile benzerlik gösteriyor. Hali hazırda yer alan sınıflardan kendiniz için en uygun olanını seçiyor ve çoklu oyuncu modunda  yakın dövüşlerle rakipleri yerle bir etmeye çalışıyorsunuz.
War Of The Vikings Steam'de Erken Erişime Açıldı
Oyunun normal sürümü dışında iki farklı sürümü bulunuyor. Blood Eagle Edition sürümüne sahip olanlar dijital konsept kitabı, oyun müzikleri ve özel bir kask elde ediyorlar. Valhalla sürümüne sahip olanlar oyunun tüm kilitli içeriklerini açıyor ve aynı zamanda ileride yayınlanacak yeni içeriklere herhangi bir ücret ödemeden sahip olabiliyor. Normal sürüm dahil olmak üzere Valhalla veya Blood Eagle Edition’a sahip olarak şimdi Steam üzerinden oynayabilirsiniz.

Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 Yorum:

Yorum Gönder