Resident Evil 6 Multiplayer ve Türkçe Yama [PC]


OYUN HAKKINDA

OYUN
Resident Evil gerçekten enteresan bir seri. Genelde benzeri “dünyanın sonu” senaryoları karakterlere değil olaylara odaklanırken, Resident Evil serisinin ekseninde her zaman karakterler olmuştur. Resident Evil 6 ise, bu formülü değil ama uygulanışını değiştiriyor.
Resident Evil 6 yani bir diğer adıyla Biohazard 6, bildiğiniz gibi Resident Evil serisinin ana oyunlarının altıncısı ve 2009 yılından beri yapım aşamasında. Oldukça sevilen Resident Evil 4’ün yapımcısı Hiroyuki Kobayashi’nin önderliğinde farklı bir yaklaşımla geliştirilen Resident Evil serisinin yeni oyunu, konsol platformunda bazı yönlerden zayıf kalırken, PC için bu durum değişiyor mu acaba?
Öncelikle konsol oyunlarının PC’de olmasının en büyük artısının görsellik olduğunu söylememe gerek olmadığını düşünüyorum. Genelde görsel potansiyeli oldukça yüksek oyunlar, konsolun sınırlarında dolaşırken, PC’de bu sınırları aşıp geçer ve tam potansiyeline ulaşır. Resident Evil 6 için durum aynen bu şekilde.
YAMA

Oyun’un Tool’u uzun araştırmalar Sonucu Bulundu.Sistem Tamamen kod ile işliyor.Bu çeviri işini zorlaştırsa da bahane değildir. Oyun’da ( Leon – Ashley – Chris – Ada ) + Ek Olarak Multiplayer Bölümü Çevrildi.

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER





SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8

İşlemci: Intel CoreTM2 Duo 2.4 Ghz veya AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz

RAM: 2 GB RAM

Boş Alan: 16,35 GB

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GTS

DirectX: 9.0c


TÜRKÇE VİDEO





KURULUM

  • Resident evil 6 reloaded sürümü yoksa elinizde assagidaki adresten indirin.

  • İndirdiğiniz klasörün içinde bulunan ''Update'' adlı klasöründeki ''rld-re6u3.exe'' adlı setupu kurunuz. Daha sonra yine indirdiğiniz klasörün içinde bulunan ''Crack'' klasörünün içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atınız.
  • Ekteki dosyayi oyunun exesinin bulunduğu dizine atiyoruz.



LİNKLER




Türkçe Yama

Arkadaşlar Türkçe yama ve Video haftasonu eklenecektir. Sormak istediğiniz bir soru varsa yorum yaparsanız sevinirim. 
İyi oyunlar dilerim.

Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 Yorum:

Yorum Gönder